Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Er is geen enkel land waar de overheid géén fouten gemaakt heeft in de coronacrisis

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

11 reacties

 • Sandrine Girard

  1 jaar geleden
  Eens met Eus!
 • Carla Engelbert

  1 jaar geleden
  Maar kunnen we het aan als we straks weer terug moeten, mondkapjes incluis? Want dat zal gaan gebeuren zie Portugal en Engeland. Enfin dan hebben we even lucht gekregen, zal zeker een afweging geweest zijn van de regering. Mijn gedachten zijn bij met degenen die eind augustus niet, of onvoldoende zijn ingeënt. Een biologisch verschijnsel als een virus woekert gewoon door; op naar de derde prik.
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Het is niet alleen de corona crisis.
 • Maarten Dijkerman

  1 jaar geleden
  M.Dijkerman. er is maar een land die het mi.goed gedaan heeft dat is china. kwam naar china jan.2020 toen kwam de uitbraak in febr.:alles op slot mondkapjes,checkpoint charlys overal,qarantaine bij verschijnselen(wil je niet dan naar'Veenhuizen')buurman links buurman rechts http://ook.green code op je telefoon na negatieve test etc.etc. DRIE en HALVE maand alles klaar. met dat gepolder in nederland kom je er nooit vanaf. Willem Engel:enige bezwaar mondkapje:als je uit je mond stinkt ruik je dat zelf
 • Stegeman

  1 jaar geleden
  Ik ben het helemaal met Özcan eens. Ik heb grote waardering voor de dames en heren in Den Haag. Het had allemaal vele malen slechter gekund.