Rouwstoet op Erasmusbrug.
Volledig scherm
PREMIUM
Rouwstoet op Erasmusbrug. © Monique Maurik

Erasmusbrug minutenlang bezet voor uitvaart Theo (57): ‘Hij had dit zó mooi gevonden’

Een afscheid van een dierbare dwingt nabestaanden in deze moeilijke tijd tot creatieve oplossingen. De uitvaart van de aan corona overleden Theo Eikelhof (57) was wat dat betreft een schoolvoorbeeld van hoe bijzonder én persoonlijk het tóch kan zijn. ,,Een eerbetoon op de Erasmusbrug én op zijn geliefde golfbaan, ik heb zelden zo'n uitvaart meegemaakt.”

Het overlijden van Theo Eikelhof is in zijn woonplaats Barendrecht als een bom ingeslagen. Theo was pas in de vijftig en zo gezond als een vis. Hield van fietsen en skiën, dronk niet, rookte niet. Mankeerde eigenlijk helemaal niets, tot het coronavirus hem te pakken kreeg. Niemand die ooit had kunnen denken dat een ski-vakantie met vrienden in Oostenrijk hem uiteindelijk fataal zou worden.

  1. LIVE | Merkel wil niet naar Trump voor G7, meer doden in Brazilië dan in Spanje

    LIVE | Merkel wil niet naar Trump voor G7, meer doden in Brazilië dan in Spanje

    Donald Trump heeft gezegd dat de VS vanaf vandaag de banden met wereldgezondheidsorganisatie WHO verbreekt. Hij verwijt de organisatie aan de leiband van China te lopen en niet transparant te zijn geweest over de uitbraak van het coronavirus. In Nederland zijn volgens het RIVM de afgelopen 24 uur 28 overleden personen die besmet waren met het longvirus. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.