Evert en Roelie keken tv toen vluchtende Henk (51) hun huis binnen kwam vliegen: ‘Ineens keek ik tegen die achterlichten aan’

Blauwe strepen op de Van Roijensweg even buiten Bergentheim geven de plek aan waar dinsdagavond laat bestuurder Henk S. (51) uit Hardenberg op de vlucht voor achtervolgende politiewagens van de weg raakt. De Mercedes schiet in een greppel langs de weg en wordt gelanceerd, slaat over de kop en boort zich in de zijgevel van het huis van de familie Jasper. Evert en Roelie zitten in de woonkamer tv te kijken en ontsnappen maar net aan de dood. ,,Ineens was er een harde klap en lagen we allebei in een puinhoop”, blikt Jasper terug.

  1. Nederlands meisje (6) dood gevonden in vakantiepark: 'De familie was net aangekomen’
    UPDATE

    Nederlands meisje (6) dood gevonden in vakantie­park: 'De familie was net aangekomen’

    Een 6-jarig meisje van een Nederlands gezin is vanmiddag dood aangetroffen in het Belgische vakantiepark Molenheide in Houthalen-Helchteren, vlakbij de Limburgse grens. Het kind was circa twintig minuten vermist en is vermoedelijk overleden aan de gevolgen van een val. ,,Het meisje is door een nog onbekende oorzaak gestruikeld en kwam daarbij lelijk terecht. Het is allemaal heel snel gegaan”, zegt een woordvoerder van het park tegen deze site.