Fabian Oostvogels, eigenaar van de Bloemsuper in Zierikzee, Scharendijke, Bruinisse en Ouddorp, heeft dinsdagavond uit protest tegen de lokale coronaregels een vrachtwagen vol kerstgroen gedumpt voor het gemeentehuis in Zierikzee.
Volledig scherm
PREMIUM
Fabian Oostvogels, eigenaar van de Bloemsuper in Zierikzee, Scharendijke, Bruinisse en Ouddorp, heeft dinsdagavond uit protest tegen de lokale coronaregels een vrachtwagen vol kerstgroen gedumpt voor het gemeentehuis in Zierikzee. © Fabian Oostvogels

Fabian dumpt 20.000 euro aan kerstgroen voor gemeentehuis: ‘Ze mogen het zelf opruimen’

Het heeft er een nachtje heerlijk gegeurd naar een dennenbos. Een vrachtwagen vol kerstgroen, met een geschatte verkoopwaarde van 20.000 euro, dumpte bloemist Fabian Oostvogels voor de deur van het gemeentehuis in Zierikzee. Uit protest.

  1. Reacties op interview met Carola Schouten: ‘Ze heeft  de onrust niet weggenomen’
    30

    Reacties op interview met Carola Schouten: ‘Ze heeft de onrust niet weggenomen’

    ‘Ik miste een vraag bij het interview met minister Schouten: hoe wordt de huidige inleg zo transparant mogelijk omgezet naar het nieuwe stelsel? Volgens mij komt hier de nodige onrust vandaan. Het offline halen van de pensioengegevens van burgers door pensioenfonds ABP is daar een voorbeeld van’ en ‘Het moet niet gekker worden. Om fietsdiefstallen terug te dringen wordt voor 80.000 euro een project gestart om asielzoekers een eigen fiets te geven en te onderhouden om diefstallen in de stad tegen te gaan’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 3 juni verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.