The Real Red Skull, zoals Henri Rodriguez zichzelf noemt, in een tattooshop in Oss, waar hij soms tijdelijk werkt als tatoeëerder.
Volledig scherm
PREMIUM
The Real Red Skull, zoals Henri Rodriguez zichzelf noemt, in een tattooshop in Oss, waar hij soms tijdelijk werkt als tatoeëerder. © Van Assendelft

Fascinerend en angstaanjagend tegelijk: dit is Henry uit Venezuela, nu een Ossenaar

BodymodificationEen afgehakte neus en oren, inktzwarte ogen, implantaten op zijn voorhoofd, littekens op zijn wangen en een rood getatoeëerd gezicht: hij is fascinerend en angstaanjagend tegelijk, en sinds drie maanden inwoner van Oss.

70 reacties

 • Geraeds

  1 maand geleden
  Artsen hebben toch een zorgplicht? Is er dan geen enkele plastisch chirurg die zegt dat gaan we niet doen?
 • Theo Meuldijk Meuldijk

  2 maanden geleden
  Theo Meuldijk Ik vind je moet iedereen in zijn waarde laten. Ik ben bijna 60. Ik heb ook 30 tattoos. En grote oorrringen. Ik zou zelf nooit zo ver gaan. Maar ik merk zelf ook wel dat mensen je becritiseren zonder ooit een woord met je gewisseld te hebben. Soms hoor ik mensen zeggen. Je valt best mee. Je bent een aardige man. En dan denk ik laat maar.
 • Alex Wijn

  2 maanden geleden
  Lord Voldermoort ... . Werk zou hij kunnen krijgen, wellicht niet als buschauffeur of conducteur – mocht hij niet meer willen/kunnen tatoëren. Hoezo zal een werkgever hem voor 3-ploegendienst in een papier- of metalfabriek niet aannemen? Ik begrijp de pijn van @Jaap Enck(?) dat het moeilijk is zich voor te stellen dat iemand zijn eigen lichaam op deze manier veranderd. De verwijderde neus en oren vind ik het ergste. Soort verminking. Hoort/ruikt hij dan nog net zo goed als vroeger?
 • Bekker

  2 maanden geleden
  Ik schrik er wel van. Ik ben dit niet gewend. Alles wat anders is vinden we gek. Ik zou denken dat die jongen ernstig mishandeld is. Aan de andere kant vind ik het ook dapper dat deze jongen deze keuze durft te maken.
 • Elias Peters

  2 maanden geleden
  Hij heeft dit laten ondergaan in Venezuela waar de leefomstandigheden ook tig keer zo extreem zijn dan in Nederland en heeft deze behandeling niet in Nederland gehad. Dus dat hele gedoe in de comments over die behandelaars en chirurgen etc. is een beetje overbodig want die zijn niet van hier.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.