Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Fastfood verbieden om ons tegen onszelf te beschermen is kinderachtig

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

28 reacties

 • Reginald Grunder

  4 maanden geleden
  Belachelijke toestand is het hier in Nederland Er wordt hier gelet op het consumeren van fastfoot Een jointje en lachgas wordt getolereerd. Je lachspieren draaien overuren bij dit achterlijke en dwaze gedoe.
 • P. van der Kooij

  4 maanden geleden
  Jammer dat bij het artikel een meerkeuze vraag gesteld wordt die de lading van de column niet volledig dekt. Er moet veel meer gedaan worden aan voorlichting, uitleg van de effecten van voedsel. Dat lees ik ook in deze column, maar vind ik niet terug in de vraagstelling. Wat je wel mag eten en drinken is niet aan de regering, maar die mag zich wel druk maken over voorlichting en....in gesprek gaan met de producenten. Maar handen af van de vrij keuze. PUNT!
 • E van der Harg

  4 maanden geleden
  Daar in Den Haag vergeten ze één cruciaal ding; ze zitten er vóór ons. Het heet Volksvertegenwoordiging en die personen zouden moeten beseffen dat ze in díenst van het volk zijn. En daarmee hebben ze beslist niet het recht om ons te betuttelen. We zijn geen groep debielen [sorry] die niks zelf kunnen..... Hou je bezig met datgene wat nodig is. Huizen. Energie. Veiligheid. En Gezondheid zonder inmenging in de persoonlijke sfeer! Ik bepaal zelf wel wat ik eet, drink en beweeg. Verdorie!
 • R Jansen

  4 maanden geleden
  En diegene die een fastfood snack eens per half jaar voor de smaak koopt wordt hiermee ook gestraft. Bewustwording is het enige antwoord.
 • Gijs Flameling

  4 maanden geleden
  Het heeft 2 kanten: 1. Ingreep in persoonlijke vrijheid en 2. Giga gezondheidsprobleem. En het raakt weer eens aan die kloof in de maatschappij. Ik zou daar een totaalbeeld van pakken en dan kiezen. Elke keer krijgen dezelfde mensen te horen dat ze niet zouden deugen. Daar maak ik me zorgen over want dat houdt ergens op (zie covid). Maar ook over de gezondheid. Kortom: ik twijfel