Het gebouw van de Groningse studentenvereniging Vindicat in het centrum van Groningen.
Volledig scherm
Het gebouw van de Groningse studentenvereniging Vindicat in het centrum van Groningen. © ANP

Feestje Vindicat loopt uit de hand: drie Groningse stadsbussen vernield

Bij een studentenfeest in Groningen zijn gisteravond meerdere stadsbussen beschadigd geraakt. Ook was de ME aanwezig. Dat bevestigt de politie na berichten van Dagblad van het Noorden en andere Groningse media.

31 reacties

 • de Kooker

  4 maanden geleden
  Geef ze maar een strafblad want het zijn gewoon criminelen. Weg met dit tuig. Geen respect voor. Dat dit allemaal kan. Geen wonder dat Nederland ontspoort. Dat ontgroenen is toch ook middeleeuws laten we wel zijn. Hou toch op met die onzinnige, vernielende, misdadige en sadistische praktijken. Verbieden al die studentenhuizen. Zo iemand wil ik niet als dokter, als je al zo verrot bent dan kun je niet goed zijn voor je medemens laat staan als dokter.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  @Marleen Verstraeten: Je neemt me de woorden uit de mond! Dít zijn de toekomstige artsen, (regerings)leiders en onderzoekers van ons land!!! GOD HELPE ONS! Respect is er niet. Wat is de straf als het een motor-club zou zijn…..???? ……Juist!!! Geef deze “club” zelfde straf! Klazina de Jong
 • Marleen Verstraeten

  4 maanden geleden
  Jammer dat ze geen motoren hebben, dan waren ze allang ontbonden en als clubje verboden. Het is gewoon ordinair tuig. Student of niet, voor dat tuig kan ik ook over 10 jaar geen respect ophoesten. Dit is wie ze zijn. Dit is geen kwajongensstreek, dit worden geacht volwassen mensen te zijn. Dit tuig wordt straks advocaat, chirurg of godbehoede burgermeester. En dan vragen mensen zich af waarom het tegenwoordig zo'n chaos is. Omdat wij dit soort gespuis horen te respecteren. Echt vet:niet,dus.
 • Ingrid Diteweg

  4 maanden geleden
  Een verbod op deze club, die ook nog eens subsidie krijgt.
 • Marcel van Zelf

  4 maanden geleden
  Tijd om Vindicat te verbieden. Het houdt niet op, niet vanzelf.