Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Filiz ontmoette minnaar op Second Love: Mijn man houdt zich van de domme

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Filiz (40) liegt tegen haar man Murat (42), maar kan het niet over haar hart verkrijgen haar minnaar te bedriegen.

,,Eens per twee, drie maanden denk ik: we moesten maar weer eens. Dan trek ik een lingeriesetje aan en ga uitnodigend op bed liggen. Voor Murat is dat de cue: hij gaat douchen, we hebben rechttoe, rechtaan seks en meteen daarna gaat het weer over de hypotheek of regelzaken rondom de kinderen. Even samen nagenieten is er niet bij. Die fysieke en emotionele nabijheid geeft hem blijkbaar een ongemakkelijk gevoel. Dat is altijd zo geweest. We zijn bijna twintig jaar samen. Murat is een lieve, toegewijde man, maar voor hem staat intimiteit gelijk aan mij af en toe bespringen. Van knuffelen en kussen houdt hij niet. Het is alsof hij nooit heeft geleerd dat je liefde ook op die manier kunt uiten. Als ik hem vraag waarom hij me nooit aanraakt, zegt hij: ‘Ik ben moe’.

  1. Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’
    PREMIUM

    Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’

    Een middagje winkelen met haar vriend in Maastricht eindigde voor de 33-jarige Esther Tuls in een nachtmerrie. Een meisje van elf werd voor hun ogen gruwelijk aangevallen door dertien zeer agressieve honden. Met gevaar voor eigen leven bevrijdde het tweetal het tienermeisje uit haar benarde situatie. Deze week, zes jaar later, werden ze gehuldigd voor hun heldendaad. ,,Ik heb heel lang in therapie gezeten.”