Foto gemaakt op 19 mei 2013. Politie onderzoekt in het Groningse Bedum de auto van de 48-jarige Frank R. uit Cuijk op de locatie waar hij eerder op de dag gearresteerd werd.
Volledig scherm
Foto gemaakt op 19 mei 2013. Politie onderzoekt in het Groningse Bedum de auto van de 48-jarige Frank R. uit Cuijk op de locatie waar hij eerder op de dag gearresteerd werd. © ANP

'Frank R. bekent drie misbruikzaken'

Frank R., verdachte van de omvangrijke zedenzaak Ellikom, heeft bij de politie drie bekentenissen afgelegd. R. Dat melden bronnen aan Dagblad van het Noorden. Zowel de politie, het OM als R.'s advocaat Rob van Haarst wil daar niets over kwijt.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”