De flat waarin Frank R. jarenlang heeft gewoond. De 48-jarige man wordt ervan verdacht via internet ongeveer 300 meisjes te hebben verleid tot het verrichten van seksuele handelingen.
Volledig scherm
De flat waarin Frank R. jarenlang heeft gewoond. De 48-jarige man wordt ervan verdacht via internet ongeveer 300 meisjes te hebben verleid tot het verrichten van seksuele handelingen. © anp

Frank R. voor 20 november opnieuw bij rechter

Frank R., verdachte in de omvangrijke zedenzaak Ellikom, moet voor 20 november opnieuw voor de rechter verschijnen. Een datum voor een nieuwe zitting is echter nog niet bekend. Dat meldden woordvoerders van het Openbaar Ministerie (OM) en de rechtbank.

  1. Psycholoog en psychiater kijken naar Frank R.

    Psycholoog en psychiater kijken naar Frank R.

    Een psychiater en een psycholoog doen onderzoek naar het gedrag en de persoonlijkheid van Frank R., verdachte in de omvangrijke zedenzaak Cuijk. Zij geven het Openbaar Ministerie (OM) in een rapportage advies of de verdachte nader moet worden onderzocht, bijvoorbeeld in het Pieter Baan Centrum (PBC). Dergelijke onderzoeken van een psychiater en psycholoog worden standaard gedaan in misdrijfzaken, legt een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) uit.