Padelspelers op de padelbaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Padelspelers op de padelbaan. © Rolf Hensel

Geen potje padel na 20.00 uur door geluidsoverlast: ‘Dit gaat ons leden kosten’

Door het hele land lopen momenteel rechtszaken tegen geluidsoverlast van padelbanen, zo ook in Beverwijk. Daar wonen de bewoners van het woonwagenpark pal naast tennisvereniging LTC D.E.M. Hun nieuwe padelbanen werden afgelopen maart op feestelijke wijze geopend, maar voor de buren is het alles behalve feest. Zij zijn vanwege geluidsoverlast naar de rechter gestapt. Die geeft hen gelijk: de padelbanen moeten vanaf november elke avond om 20.00 uur sluiten.

25 reacties

 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  Ga lekker binnen spelen.. Waarom wordt dit eigenlijk toegelaten waar mensen wonen? En dan nog verontwaardigd zijn ook..
 • Bobby De Jong

  2 maanden geleden
  De rechter heeft beslist naar redelijkheid en billijkheid. Daar kunnen al deze reacties gelukkig niets aan veranderen. Overigens zou respect voor rechterlijke uitspraken, hier ook wel eens op zijn plaats zijn ipv het ventileren van allerlei onderbuikgevoelens, die alleen maar polariserend werken.
 • Catharina de Zaayer

  2 maanden geleden
  Gewoon alle sporten die lawaai opleveren verbieden . Zij zat lawaai arme binnen sporten .
 • Kroon

  2 maanden geleden
  Percussie groep (jawel, trommelen voor volwassenen) tegenover woonwijk Albano te Oudenbosch iedere donderdag tot 22.30 uur nu, want steeds later. In je hele huis te volgen. De moderne mens onthaast ...
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Wij gingen kijken voor een ander huis ,komen we aan ligt het naast een kinderdagverblijf met speelplaats ,we zijn niet eens meer binnen geweest ,wat een kabaal ,vrolijke kinderstemmen schalden door de wijk ,ja,ja!!