Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Geen seks voor mannen die vlees eten? Actiegroep kan ook té ver gaan

COLUMNLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

36 reacties

 • Karel Tichmann

  6 dagen geleden
  Seks met iemand uit "Dachau"? Wanneer iemand een van de belangrijkste voedselgroepen beperkt, verhogen ze het risico op een tekort aan voedingsstoffen. Voor vegetariërs brengt het elimineren van vleesproducten de grotere behoefte met zich mee om alternatieve bronnen van bepaalde vitamines en mineralen te vinden. Vegetariërs moeten speciale aandacht besteden aan de volgende voedingsstoffen o.a.: Vitamine b12, Calcium, Ijzer, Zink, Jodium, Vitamine D, Omega-3 vetzuren, Eiwit. (Bron: Mayo Clinic)
 • Julia van Damme

  1 week geleden
  Goed idee @Stephan Veldhuijsen, zoenen vóór het eten! Laten we dit onderwerp vooral luchtig behandelen @Danny Vriens. Veel plezier met het uitwisselen van allerlei andere elementen dan speeksel :D, brrr ...
 • Danny Vriens

  1 week geleden
  @Julia van Damme: Nee dat doe ik niet. Ik zorg wel dat ik iemand heb die dezelfde levenstijl heeft dan dat ik zelf heb. Dan hoef ik niet aan dit soort belachelijke onzin mee te doen en mijn partner ook niet.
 • Julia van Damme

  1 week geleden
  Nou, @Bert Veenstra, dan denk ik dat er de komende maanden nog weinig kinderen geboren gaan worden :D
 • Stephan Veldhuijsen

  1 week geleden
  @Julia van Damme: tanden poetsen is sowieso goed, maar zoenen voor het eten kan ook natuurlijk. Afgezien van wel of geen vlees is het niet echt prettig om iets anders dan speeksel over te dragen.