Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans.

Geen vrouw denkt: leuk, vandaag een abortus, zin in!

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

31 reacties

 • Robbert Scholten

  6 maanden geleden
  Ik vind dat die discussie even absurd is als de vraag naar verkeersregels,we hebben betreffende abortus en euthanasie een vele jaren durende discussie achte de rug,we hebben wetgeving ontwikkeld,en dan is het klaar,
 • Diana Cooijman-van Der Pluijm

  6 maanden geleden
  Als mensen beginnen over 'recht op leven' voor een klompje cellen - iets met de potentie tot bewust leven, maar dat is het dan nog niet - vind ik het altijd een goed idee om dan meteen te vragen of deze mensen vooraan in de rij staan zodra een ongewenst/ongewild kind geboren wordt om dit dan te adopteren. Moet je eens zien hoe snel deze 'right to lifers' dan verdwijnen!
 • M. Otterloo

  6 maanden geleden
  Toen ik deze column las vroeg ik me af of ik het AD nog wil lezen. Ik weet niet of u kinderen hebt, maar eens waren zij ook een'onbeduidend klompje cellen'. Ik spreek me niet uit voor of tegen abortus, elke situatie is uniek, maar nieuw leven verdiend meer respect dan deze schokkende column.
 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Helemaal eens met het artikel. Een vrouw heeft binnen de regels van de wet een zelfbeschikkingsrecht over haar lichaam en leven. Dat is een groot goed en moet beschermd worden. De keuze van de vrouw dienen we dan ook te respecteren. Dit soort ‘reclames’ en de intimidaties bij abortusklinieken getuigen van veel intolerantie. Een groot probleem in onze huidige samenleving is intolerantie. Niet abortus. M. Van der Burg
 • Julia van Damme

  6 maanden geleden
  @R.van Sinderen: Helemaal met u eens! Ik had een soortgelijke reactie ingezonden m.b.t. dat God-gezwatel, maar die is niet geplaatst. Fijn dat mijn mening nu door u wordt verwoord.