ANP
Volledig scherm
© ANP

Geld voor ouderenzorg gaat naar managers

UpdateDe 370 miljoen euro die is uitgetrokken voor meer personeel in de ouderenzorg, wordt aan heel andere zaken besteed, zoals extra leidinggevenden, managementcursussen en software. Dat schrijft het AD.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  19

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Kan demissionair kabinet nog wel doorregeren in zo’n ijzige sfeer? ‘Het moet wel’
  PREMIUM
  5 vragen

  Kan demissio­nair kabinet nog wel doorrege­ren in zo’n ijzige sfeer? ‘Het moet wel’

  Het onstuimige ontslag van demissionair minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag - en daarop dat van Defensieminister Ank Bijleveld - laat een gehavend kabinet achter. Hoewel Kaag niet meer regeert, blijft ze wél D66-leider en aanvoerder van de Tweede Kamerfractie. Morgen en overmorgen meldt ze zich in Hilversum, waar ze samen met VVD-leider Mark Rutte en CDA-voorman Wopke Hoekstra onderhandelt over een nieuw kabinet.