Beeld van het beoogde nieuwe stadion, als onderdeel van Feyenoord City.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van het beoogde nieuwe stadion, als onderdeel van Feyenoord City. © ANP Handouts

Geldschieters overwegen steun in te trekken voor nieuw Feyenoord-stadion na intimidaties

Belangrijke financiers van het nieuwe Feyenoord-stadion overwegen hun steun in te trekken vanwege intimidaties. Ze zijn bang dat steun aan de plannen hun veiligheid en die van hun familie en bedrijf in gevaar brengt. De geldschieters willen alleen doorgaan als de overheid op korte termijn laat zien de agressie hard aan te pakken. 

92 reacties

 • Johan Derksen

  2 weken geleden
  De Kuip is al jaren afgekeurd voor de Fifa , grote concerten of andere evenementen kunnen niet meer want afhankelijk van het weer. Allemaal inkomsten die weggevallen zijn.
 • Daan Daniels

  2 weken geleden
  Of je nou een oude of nieuw stadion hebt het blijft aanmodderen. Ik zou zeggen dan maar in het oude stadion.
 • Rene Ollefers

  2 weken geleden
  Ik snap best de emoties bij de supporters, als het gaat om het behoud van de Kuip. Maar het houd een keertje op denk ik. Je moet toch met de tijd mee.Ik denk als het nieuwe stadion niet door gaat, om wat voor reden dan ook, zal het aanmodderen blijven met de mooiste club van Nederland. En dat is zonde, heel zonde!
 • Edward van Rijn

  2 weken geleden
  Edward van Rijn Hallo Feijenoord liefhebbers, het lijkt me zoiezo dat er is gekeken moet worden wat de aanhang vindt (suporters, betalende klanten) d.m.v. een soort referendum. * Feijenoord stadion op huidige locatie; in fases nieuw bouwen of in ieder geval aanpassen aan hedendaagse normen. *Feijenoord stadion aan de Maas dus Feijenoordcitty variant. Zie de vraag wel tegemoet en handel er dan naar hoe deze uitslag ook is! Succes, Groet, Edward
 • raymond van Gemerden

  2 weken geleden
  Het project wankelt financieel al jaren. En dan nu supporters misbruiken om je terug te trekken.