Volledig scherm
Wesley Sneijder. © AP

Geruchten kloppen: beelden opgedoken van Sneijder die auto vernielt

Het nieuws dat Wesley Sneijder in de nacht van zondag op maandag opgepakt zou zijn in Utrecht voor het vernielen van een auto was eerder slechts een gerucht. Uit beelden, die in handen zijn van Shownieuws, blijkt nu dat het inderdaad gaat om de 35-jarige voetballer.

In het filmpje is te zien hoe Sneijder, gehuld in een wit T-shirt, op het dak van de auto zit. Hij schopt onder meer met zijn voeten op de voorruit en gaat na een aantal seconden zelfs staan op de motorkap. De beelden, gemaakt door een buurtbewoner, bevatten ook geluid. ,,Kom naar binnen”, roept een onbekende dame, die Sneijder even later een kus geeft.

Sneijder is inmiddels weer op vrije voeten. De zaak is afgedaan met het betalen van een schadevergoeding.

De politie wilde gisteren niet bevestigen dat het om de Utrechtse voetballer ging, maar zei dat er een 35-jarige man was opgepakt. Volgens de woordvoerder werd ‘de man’ aangehouden voor vernieling van een auto op de Balderikstraat in de wijk Zuilen in Utrecht.

  1. Droomvakantie met vriendje eindigt in nachtmerrie: Nederlandse (24) ontsnapt aan dood bij overval
    PREMIUM

    Droomvakan­tie met vriendje eindigt in nachtmer­rie: Nederland­se (24) ontsnapt aan dood bij overval

    De Antwerpse kleermaker Tommaso Bordoni (29) en zijn Nederlandse vriendin Linsey de Waele (25) zijn aan de dood ontsnapt bij een overval in Zuid-Afrika. Het koppel was met vakantie in het land, toen Tommaso op de avond van Valentijn plots oog in oog stond met twee gewapende kerels in de slaapkamer van hun verblijf. ,,Ik was zeker dat ze me zouden vermoorden”, vertelt de Belg - die sindsdien gekweld wordt door paniekaanvallen - tegen deze nieuwssite.