Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Volledig scherm
Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. © ANP

‘Gewaarschuwde Kuipers kocht falend softwaresysteem bij bedrijf van eigen medewerkers’

Ernst Kuipers heeft, toen hij nog voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) was, een falend softwaresysteem aangekocht, ondanks twijfel over de werkzaamheid en de schijn van belangenverstrengeling. Dit blijkt uit een onderzoek van de Volkskrant.

54 reacties

 • Peter de Jong

  4 maanden geleden
  Onmiddellijk aftreden! Dit soort incompetente en corrupte figuren horen niet thuis in een kabinet, dat pretendeert een nieuwe bestuursmentaliteit uit te dragen.
 • M. Kok

  4 maanden geleden
  @ M Waarhold. Vergat iets. Dank voor uw lieve compliment elders.
 • M. Kok

  4 maanden geleden
  @ M Waarhold.Ik heb van de week ondervonden wat deze reageerder onder het woordje niveau verstaat. 😉 U heeft gelijk. Sommige hebben een leider nodig. Mvg, Mieneke
 • M Waarhold

  4 maanden geleden
  @M . Kok, er zijn heel veel mensen die een " leider" nodig hebben die voor hun denkt. Denk aan Mozes die na de 10 geboden van de berg af kwam. En dat heeft helemaal niets met het nivo te maken.
 • M Waarhold

  4 maanden geleden
  @Hans Oostveen er zit een heel groot verschil tussen kritisch zijn en iemand zwart maken. Ben je kritisch voor een ander moet je het ook voor jezelf zijn. Er zijn mensen die heel erg goed na kunnen denken maar er zijn er ook die niet tegen kritiek kunnen en niet objectief genoeg zijn. Menen hebben heel veel moeite met toegeven en zijn daarom dus ook niet objectief.