Volledig scherm
PREMIUM
Een Duitse gast van attractie- en vakantiepark Slagharen is van het park gestuurd nadat hij betrapt was op het stiekem fotograferen van passerende vrouwen. © Eigen foto

Gezin betrapt Duitse vrouwengluurder in Slagharen

Het begon allemaal zo mooi, vrijdag 21 juni, voor de familie Kortland uit Spijkenisse. Vanwege de 10-jarige verjaardag van één van de dochters gingen ze een weekendje naar attractie- en vakantiepark Slagharen. Maar tegen de avond kreeg dat feestelijke weekend een wat ‘schmutzig’ tintje toen ze een andere, Duitse, gast van het park betrapten op het ongevraagd fotograferen van langslopende vrouwelijke gasten.

,,We liepen naar de gamehal op het park", vertelt Thalissa Kortland (21). Mijn vriend en ik, mijn moeder, mijn drie zusjes en een vriendinnetje, mijn broertje en zijn vriendin. Toen mijn vriend ging roken liep ik even mee. Het viel hem op. ‘Kijk', zei hij. ‘Die man daar op dat bankje zit gewoon foto’s te maken van vrouwen die voorbij lopen’. Dus ik kijken en ik zie een dikke man met zijn been op een bankje geleund zitten. Op dat been ligt een fotocamera en in zijn handen heeft hij een telefoon. Ik zag inderdaad ook dat deze man zijn camera een stukje naar boven deed toen er een vrouw voorbij liep.”