Gezinsdrama: vader springt met zoontje (4) voor trein in Haarle

VideoEen 46-jarige man uit Zoetermeer en zijn 4-jarige zoon zijn zaterdagavond overleden na een sprong voor een trein op het spoor langs de Oude Deventerweg in Haarle (Overijssel).

Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke zelfdoding op het spoor aan de Oude Deventerweg. Enkele minuten later kwam er een melding van een vermissing van een man en zijn zoon vanuit een vakantiewoning op een bungalowpark in de omgeving.

Op het spoor troffen de gealarmeerde agenten twee lichamen aan. Uit onderzoek bleek dat de twee op het spoor omgekomen personen de twee vermisten betrof. De politie heeft de familieleden die in de vakantiewoning aanwezig waren opgevangen.

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn ‘Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon 0900-0113 of www.113.nl

Volledig scherm
De Flirt-trein van Keolis tussen Zwolle en Enschede. © Lars Smook
  1. Bekende boerenactivist na tractor-ravage: ‘Mijn vader pleegde zelfmoord om landbouwbeleid’
    video

    Bekende boerenacti­vist na trac­tor-ravage: ‘Mijn vader pleegde zelfmoord om landbouwbe­leid’

    De 30-jarige Arjen Schuiling, een van de bekendste boerenactivisten van Nederland, is weer op vrije voeten nadat hij maandag werd aangehouden voor betrokkenheid bij een levensgevaarlijk incident met een trekker in Groningen. Hij blijft verdacht van openlijke geweldpleging, maar houdt vol onschuldig te zijn. ,,Ik moest gewoon in Groningen zijn. Voor mezelf, de boeren en voor mijn vader.”