GGD-medewerkers hebben ongeoorloofd gekeken in dossiers van bekende mensen die een coronatest ondergingen.
Volledig scherm
GGD-medewerkers hebben ongeoorloofd gekeken in dossiers van bekende mensen die een coronatest ondergingen. © Hollandse Hoogte / ANP

GGD-medewerkers gluurden ongeoorloofd naar BN’ers in coronadatabase

InbreukGGD-medewerkers hebben ongeoorloofd de dossiers ingezien van zeker twee bekende Nederlanders die een coronatest lieten doen. Een van hen is de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, blijkt uit informatie die deze site kreeg toegestuurd.

 1. Meer dan een ‘platgeslagen’ ID.4? De Volkswagen ID.5 is bijna klaar (en zo rijdt hij!)
  VIDEO / TEST

  Meer dan een ‘platgesla­gen’ ID.4? De Volkswagen ID.5 is bijna klaar (en zo rijdt hij!)

  De uitrol van de modellen uit de ID-familie van Volkswagen is in volle gang. In China werd onlangs de zevenpersoons ID.6 gepresenteerd, de ID.3 en ID.4 staan inmiddels al een tijdje in de Nederlandse showrooms en nu is het de beurt aan de ID.5, de coupé-variant van die ID.4. Het definitieve model wordt later onthuld maar onze autoredactie kon alvast op pad met een licht vermomd exemplaar.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”