Diederik Gommers tijdens het interview met Nieuwskamer.
Volledig scherm
Diederik Gommers tijdens het interview met Nieuwskamer. © Nieuwskamer.nl

Gommers baalt van clipje waarin hij coronavirus ‘peanuts’ noemt, uitspraak is uit context gehaald

Diederik Gommers, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, baalt van de manier waarop er is geknipt in een online-interview, waardoor het lijkt alsof hij zei dat hij het coronavirus ‘peanuts’ vindt.

 1. TERUGLEZEN | Nog nooit zoveel positieve tests: 24.590 besmettingen in één dag
  Play
  Coronavirus

  TERUGLEZEN | Nog nooit zoveel positieve tests: 24.590 besmettin­gen in één dag

  Nog nooit waren er in één dag zo veel positieve tests. Tussen dinsdagochtend en woensdagochtend zijn 24.590 positieve uitslagen van coronatests geregistreerd. De snelle opmars van de omikronvariant is voorlopig nog niet terug te zien in de ziekenhuizen. In totaal liggen er nu 1634 coronapatiënten in de ziekenhuizen met Covid-19. Het gaat om het laagste aantal in bijna twee maanden. Dit blog is nu afgesloten. Nieuwe berichten vind je hier.
 2. Omur (32) kreeg levensgevaarlijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’
  PREMIUM

  Omur (32) kreeg levensge­vaar­lijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’

  Omur Arslan (32) uit Amersfoort dacht dinsdagavond dat hij dood zou gaan. Arslan, eigenaar van supermarkt Omur Markt op het Neptunusplein, kreeg pal voor zijn winkel onverwachts poeder van zwaar ongediertegif over zich heen. ,,Toen ik ’s avonds laat thuiskwam uit het ziekenhuis, zat de woonkamer vol familie op me te wachten. Iedereen was ongelooflijk geschrokken.’’