Grijze auto van levensgevaarlijke Vuong (49) die ex en schoonmoeder neerschoot bij winkelcentrum gevonden

De politie heeft de grijze Skoda Octavia gevonden van de levensgevaarlijke verdachte Minh Nghia Vuong (49) die het dodelijke schietdrama op klaarlichte dag bij een winkelcentrum in Zwijndrecht op zijn geweten heeft. Daarbij overleed een 66-jarige vrouw -zijn schoonmoeder- en raakte haar 38-jarige dochter -Vuongs ex- zwaargewond. De auto stond in Rotterdam geparkeerd.

 1. Vermeende schutter is ex-vriend (49) van zwaargewonde dochter: ‘Hij is vuurwapengevaarlijk’
  Play
  met Video

  Vermeende schutter is ex-vriend (49) van zwaargewon­de dochter: ‘Hij is vuurwapen­ge­vaar­lijk’

  De politie heeft zondagochtend de identiteit van de vermeende schutter bij een Zwijndrechts winkelcentrum bekendgemaakt. Het gaat om Minh Nghia Vuong (49 jaar). Hij wordt verdacht van het neerschieten van een 66-jarige moeder en haar 38-jarige dochter bij winkelcentrum Walburg. Vuong is de ex-partner van de dochter, die zwaargewond raakte. De moeder kwam om het leven.
 2. Zwaargewonde dochter probeerde schutter nog te stoppen: ‘Ze riep: Niet doen! En toen schoot-ie weer’
  PREMIUM

  Zwaargewon­de dochter probeerde schutter nog te stoppen: ‘Ze riep: Niet doen! En toen schoot-ie weer’

  De schok om de brute schietpartij bij een drukbezocht winkelcentrum in Zwijndrecht, waarbij twee vrouwen op klaarlichte dag werden neergeschoten, is nog altijd groot. Vlak voor de neus van vele getuigen, onder wie jonge kinderen, overleed een vrouw (66) direct aan haar verwondingen op straat. De ander (38) raakte zwaargewond. ,,Ze riep: niet doen! Niet doen! En toen schoot-ie weer.”