Aline Barnhoorn hangt de vlag uit omdat ze haar spoorweghuisje niet terug hoeft te brengen naar de originele staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Aline Barnhoorn hangt de vlag uit omdat ze haar spoorweghuisje niet terug hoeft te brengen naar de originele staat. © Angeliek de Jonge

Grijze verf én zonnepanelen mogen tóch blijven op het Utrechtse spoorhuisje van Aline (65): ‘We zijn in feeststemming’

VIDEOHet ‘Spoorweghuisje’ van Aline Barnhoorn (65) uit Utrecht mag tóch blijven zoals ‘ie nu is. Inclusief grijze verf én zonnepanelen. Dat heeft de gemeente Utrecht besloten. Barnhoorn kan haar geluk niet op.

 1. Honderden jongeren slaags op stranden van Zandvoort en Noordwijk: vier mensen opgepakt
  Update

  Honderden jongeren slaags op stranden van Zandvoort en Noordwijk: vier mensen opgepakt

  Op de stranden van Zandvoort en Noordwijk hebben woensdagavond grote groepen jongeren ruzie met elkaar gezocht. Ook het strand in Bloemendaal werd leeg geveegd. Bij de vechtpartij in Zandvoort raakten drie mensen gewond. Een 29-jarige Amsterdammer is aangehouden, omdat hij politiebevelen niet opvolgde. Ook een 29-jarige vrouw werd opgepakt, omdat ze een fles tegen iemand zijn hoofd gooide. In Noordwijk werden ook twee mensen opgepakt.
 2. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.