Terrasjesweer op een plein in Eindhoven zorgt voor drukte bij de horeca
Volledig scherm
Terrasjesweer op een plein in Eindhoven zorgt voor drukte bij de horeca © ANP / Owen O'Brien

Grote inhaalslag voor de horeca, maar prijs biertje blijft stijgen

De horeca herstelt zich in razend tempo van de afgelopen twee coronajaren. ING spreekt zelfs van ‘op volle kracht vooruit’ in een nieuw rapport. De sector is komend jaar alweer terug op pre-coronaniveau, is de verwachting. Ondertussen stijgt de prijs van een biertje door.

34 reacties

 • jan van Blitterswijk

  1 maand geleden
  Dat de brouwerijen hun prijzen hebben verhoogt heeft deels te maken dat zij in de tijden van Corona duizenden hectoliters bier hebben terug genomen van de horeca. De horeca kon dit oude bier niet op het riool lozen omdat dit werd beschouwd als een economisch delict.
 • Kfj Mulder

  1 maand geleden
  Horeca duur en weinig eten. Maar de terrassen zitten nog vol.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Met pasje betalen en je merkt er niks van wat je uitgeeft,toch dat wordt de toekomst en de jeugd die verdiend genoeg!!
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het duurdere biertje of bv glas cola geen enkel probleem,dat drink je op bv een terrasje,je wordt bediend dus dat dat wat meer kost prima
 • H.J.B. Vreenegoor

  1 maand geleden
  Ach, wat is duur? Zolang grote groepen er van uitgaan dat de horeca-belevingswereld als eerste levensbehoefte wordt gezien, is er geen reden van klagen over de energie- en brandstofprijzen. Op de terrassen is het gewoon zien en gezien worden en daarna klagen over de prijzen.
 1. Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthandel uit Londen
  sieraden gestolen

  Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthan­del uit Londen

  De wereldberoemde kunstbeurs Tefaf in Maastricht is vandaag op klaarlichte dag overvallen. Vier gewapende overvallers drongen het pand binnen en zochten naar waardevolle kunstvoorwerpen en/of juwelen. Twee verdachten, een 22-jarige en een 26-jarige man uit België, zijn op de A2 ter hoogte van Maastricht opgepakt. Er wordt nog gezocht naar twee andere verdachten. De overvallers wisten sieraden buit te maken, maar details over de buit deelt de politie niet.