Het Spuiplein, waar het Spuiforum moet komen. Het Haagse gemeentebestuur probeert uit de impasse te komen nadat de leden van de PvdA zich vorige week tegen het cultuurpaleis van 181 miljoen euro keerden.
Volledig scherm
Het Spuiplein, waar het Spuiforum moet komen. Het Haagse gemeentebestuur probeert uit de impasse te komen nadat de leden van de PvdA zich vorige week tegen het cultuurpaleis van 181 miljoen euro keerden. © anp

Haags PvdA-raadslid vertrekt om Spuiforum

UpdatePvdA-raadslid in Den Haag Mustafa Okcuoglu is dinsdagavond opgestapt. Dat besluit nam hij na een commissievergadering die ging over een nieuw dans- en muziekcentrum in de stad, het Spuiforum, waar veel om te doen is.

  1. Ex-profvoetballer van Ajax neergeschoten bij schietpartij in Amsterdam

    Ex-profvoet­bal­ler van Ajax neergescho­ten bij schietpar­tij in Amsterdam

    De 35-jarige ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad is vanmorgen neergeschoten bij een schietpartij bij een bedrijfspand in Amsterdam. Dat bevestigen meerdere bronnen aan De Telegraaf. In het pand was een feest aan de gang. Het slachtoffer, die zijn carrière bij Ajax begon en vanaf komend seizoen bij de Amsterdamse amateurclub ASC De Volewijckers zou gaan spelen, is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.