De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden. © Gerard Burgers/eigen foto

Half jaar cel voor man zonder rijbewijs die fietster zwaargewond achterliet na aanrijding: ‘Weer eentje minder’

Een 33-jarige man die een jaar geleden op de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen de Arnhemse Deborah (34) op haar fiets aanreed en haar vervolgens zwaargewond achterliet, is dinsdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar.

32 reacties

 • Jack van der Weyde

  1 jaar geleden
  Ik vind de strafmaat erg laag, we hebben het hier over een drugscrimineel die willens en wetens iemand aanrijdt en er vandoor gaat. Daar zou een minimale straf van twee jaar voor moeten staan. Liefs langer en een schadevergoeding van minstens enkele tonnen. Die fu**g junk komt er wel erg makkelijk van af zo
 • Charles Schlebaum

  1 jaar geleden
  Ik ben tegen de doodstraf maar in een geval zoals dit zou ik er zelfs geen bezwaar tegen hebben zelf het doodvonnis te voltrekken.
 • eugene couprie

  1 jaar geleden
  Ik snap de boosheid om deze automobilist maar ik wil er bij vermelden dat 99% van de wielrenners die ik als fietser in het verkeer tegenkom asociale hufters zijn. Als je zo achterlijk hard wil fietsen ga lekker thuis op de hometrainer of zo, Max Verstappen traint toch ook niet op de openbare weg.
 • Maarten Dijkerman

  1 jaar geleden
  M.Dijkerman. enkel half jaar voor deze Uber Aso poging tot moord???volgende week weer??? dit land is ziek en niet vanwege covid.
 • Hanneke Meer

  1 jaar geleden
  Voor die WhattsAppberichten alleen al had hij meer mogen krijgen. In het voetbalstadion is er tegenwoordig de VAR, misschien ook iets voor in de rechtzaal? Maar bij zo'n dader zal wel niets helpen. Lijkt me ook om moedeloos van te worden.