Half miljard euro schade in Limburg, opruimen kan wel vier maanden duren

videoDe schade van de overstromingen in drie zwaar getroffen gemeenten in Limburg bedraagt zeker een half miljard euro. In de gemeente Valkenburg schat een expert de schade op 400 miljoen euro. In Meerssen en Gulpen-Wittem tot ruim 100 miljoen euro.    

9 reacties

 • JOHN MULDER

  2 maanden geleden
  John Mulder Met 950 miljoen privé vermogen moet het voor onze royals niet zo moeilijk zijn om een forse duit in het zakje te doen voor herstel. Of trap ik nu de aanhangers van de monarchie op hun lange tenen.
 • Edwin Dik

  2 maanden geleden
  Beste Rob Spaans. Laten we dat maar niet doen. Als ze eenmaal hier zijn gaan ze niet we er weg.
 • rob spaans

  2 maanden geleden
  Na vele decennia derde wereld landen te hebben geholpen. Ben ik benieuwd hoe ze ons nu eens gaan bijstaan. Al is het maar met het opruimen.
 • R. v. Dolder

  2 maanden geleden
  Nederland moet voorgoed stoppen met het steunen van arme landen. Dan kost het probleem zichzelf wel een keer op. Eigen land gaat voor.
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  Heb er een jaar gewoond en het is echt kledder nat. Maar het voorkomen van deze ramp, laat al jaren op zich wachten. De verantwoordelijke ambtenaren hakken geen knopen door, er is nergens geld voor behalve voor ambtelijk genot. Er gebeurt nauwelijks iets. Henk Krol zei gisteren nog, dat politici zich te goed voelen voor een gesprek met de burgers of het in ieder geval te weinig doen om te weten wat er speelt en dit probleem is niet van gisteren.