Kogelgaten in het pand van Iriszorg aan de Tarweweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Kogelgaten in het pand van Iriszorg aan de Tarweweg. © John Beckman/Persbureau Heitink

Hans wil sterven in regen van politieko­gels: 'De schade die hij heeft aangericht, verschrikkelijk’

‘Duiken’ riep Hans dreigend in de wachtkamer van Iriszorg tegen een medewerker, toen hij de trekker van zijn vuurwapen overhaalde. De 60-jarige Groesbekenaar heeft volgens politie en justitie geprobeerd om drie medewerkers van de verslavingsinstantie van het leven te beroven.

14 reacties

 • Barry Schouten

  2 maanden geleden
  Als je dan een doodswens hebt en in het bezit bent van 2 pistolen dan haal je thuis toch lekker de trekker over i.p.v op andere onschuldige mensen te gaan schieten?!
 • Theo de Witt

  2 maanden geleden
  Meer geld naar de ggz zou ik zeggen
 • Fred Barendse

  2 maanden geleden
  40 jaar politiewerk gedaan. In de 80-tiger jaren kon je als wachtcommandant de "Verwarde Mens" al niet "kwijt". Toen all overvolle instanties en overwerkte zorgverleners. En als je de gesubsidieerde onderzoeken leest van de regering, zijn de Nederlanders de gelukkigste mensen op Aarde. Oplossing; elke parlementarier verplicht drie maanden in de zorg laten werken. Zorg is zwaar werk. Liever achter een beeldscherm en lekker in de elektrische leaseauto naar het werk v.v. . Levert op vaak meer op.
 • Mark Van Eck

  2 maanden geleden
  Zoals zo vele, ziek in het hoofd. Onze gezondheidszorg is overal overbelast. Er zijn veel reden te benoemen, de vergrijzing, complexer samenleving en de vele mensen met in het buitenland opgelopen trauma. En dan de bezuinigingen op de gezondheidszorg en het dan afschuiven naar de politie is schandalig.
 • W.Z. Zuid

  2 maanden geleden
  Je zult als politie man zo iemand doden. Heb je de dood van iemand op je geweten omdat onze liberale samenleving alleen maar om geld draait. En dan te bedenken dat ik weet niet hoeveel vluchtelingen hier ook getraumatiseerd rondlopen.