Bij dit appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn viel eerder deze maand een 62-jarige man van een balkon op de tweede etage naar beneden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij dit appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn viel eerder deze maand een 62-jarige man van een balkon op de tweede etage naar beneden. © Luciano de Graaf / Armon Veeneman

Hartinfarct tijdens klim naar buurvrouw, man (62) ontwaakt uit coma na flinke val

De 62-jarige Apeldoorner die twee weken terug van een balkon op tweehoog viel, is ontwaakt uit zijn coma. Volgens zwager Gerrit Gorkink is de situatie van de man nu stabiel. Een hartinfarct tijdens het klimmen naar de buurvrouw blijkt de oorzaak van de val. ,,We hadden nooit verwacht dat hij het zou redden. Wonderen bestaan nog.” 

3 reacties

 • Ruud Neumeijer

  1 jaar geleden
  Tsja, jezelf buitensluiten komt vaker voor. Ik heb preventief een sleutelkluisje bij mijn voordeur geplaatst. Ik zou anders ook niet weten hoe ik mijn appartement inkom, een ruitje inslaan is dan de enige oplossing. Maar nu dus met een reservesleutel in de kluis.
 • Erik Gemser

  1 jaar geleden
  Sjonge...62 en denken dat je nog 42 bent..... 'Even' over het balkon klimmen is dan niet meer aan te raden. Gelukkig niet fataal geworden. Een les voor iedereen boven de 60 (waaronder ik).
 • Hendrikus Zandbergen

  1 jaar geleden
  Gelukkig gebeuren er ook nog mooie en wonderbaarlijke dingen.🙏