ANP
Volledig scherm
© ANP

Heb jij een bijzonder verhaal over stoppen met roken? Deel het met ons

Wereld Niet Roken DagMorgen is het Wereld Niet Roken Dag. Deze dag werd in 1987 in het leven geroepen door de World Health Organization (WHO) om meer aandacht te vragen voor de gevaren van roken. Wij zijn op zoek naar ex-rokers die hun bijzondere verhaal willen doen over hoe zij ooit succesvol gestopt zijn. 

 1. Hoe opzienbarende truc van Barendrecht eindigde in de grootste soap van het amateurvoetbal in jaren
  PREMIUM
  RECONSTRUCTIE
  61

  Hoe opzienba­ren­de truc van Barend­recht eindigde in de grootste soap van het amateur­voet­bal in jaren

  Een trainer die z’n spelers opdraagt bewust te verliezen, een spits van de tegenstander die een premie krijgt van 300 euro en een keeper die een bal doorlaat met een overdreven showduik. Een terugblik op de meest opmerkelijke soap uit het amateurvoetbal van het seizoen, waarbij Barendrecht na een bitterzoet einde als grote verliezer achterblijft.
  Barendrecht, Rotterdam, Hoornaar, Nijkerk, Veenendaal
 2. Groningen roept Kamerleden in krantenadvertentie op: u bent aan zet

  Groningen roept Kamerleden in krantenad­ver­ten­tie op: u bent aan zet

  Groningen doet dinsdag, de dag dat het parlementaire enquêterapport over de aardgaswinning wordt besproken, een oproep aan de leden van de Tweede Kamer in paginagrote advertenties in diverse kranten zoals NRC en De Telegraaf. ,,Kamerleden, overtuig en dwing het kabinet om alle conclusies van het eindrapport te onderschrijven en over te nemen. U bent aan zet.’’
  Stadskanaal, Pieterburen, Groningen, Winschoten, Delfzijl