Feestgangers op Palma beach op Mallorca.
Volledig scherm
PREMIUM
Feestgangers op Palma beach op Mallorca. © REUTERS

Helft van vriendengroep besmet na feesten op Mallorca: ‘Misschien naïef, maar ik had dit niet verwacht’

In Amsterdam zijn tientallen middelbare scholieren besmet geraakt met het coronavirus tijdens hun eindexamenreizen naar Mallorca. Het gaat vooral om scholen waar de jaarlijkse feestreizen gebruikelijk zijn.

18 reacties

 • Marijke De Groot

  2 jaar geleden
  J.N.A. Jansen, heel veel sterkte met je vrouw. Ik zelf zit al vanaf vorig jaar thuis (longpatient), zelfs al ben ik nog maar 1x thuis gevaccineerd en blijf ook nog steeds huiverig. Ik begrijp werkelijk niet dat sommige mensen deze rampspoed niet serieus nemen.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  John Huigen, Zo krijg je een negatief beeld over de jeugd maar ik denk dat hun ouders hier de grootste verantwooedelijkheid voor hebben. De jeugd wordt grotendeels opgevoed als prins en prinses. Alles moet kunnen.
 • Ton Goor

  2 jaar geleden
  Allemaal in quarantaine.
 • Julia van Damme

  2 jaar geleden
  '... maar ik had dit niet verwacht' omdat ik geen kranten lees en televisiejournaals kijk en alleen 'nieuws' volg op de social media. Julia van Damme
 • Gerrie de van dongen

  2 jaar geleden
  VERPLICHT testen bij terugkomst van vakantie op het vliegveld (maakt niet uit welk vliegveld) zo houd je de mesmettingen in toom! Snap trouwens toch niet dat er op de Nederlandse vliegvelden geen teststraten/sneltesten aanwezig zijn !