Op veel scholen hebben leerlingen een laptop nodig
Volledig scherm
PREMIUM
Op veel scholen hebben leerlingen een laptop nodig © Koen Verheijden

Help! Waar zijn de geldpotjes voor een laptop?

Ouders kunnen niet altijd honderden euro’s neertellen voor een laptop die hun kind op de middelbare school nodig heeft. Waar kunnen ze dan aankloppen? Uit onderzoek blijkt dat er grote verschillen zijn in de financiële steun die scholieren krijgen.

Nu het zuiden volgende week weer naar school gaat, moeten leerlingen zorgen dat ze alle benodigdheden op tijd in huis hebben. Schriften, kaftpapier, pennen en… een laptop. Veel middelbare scholen betalen de digitale middelen niet voor hun leerlingen en vragen ouders er eentje aan te schaffen. Maar lang niet iedereen kan honderden euro’s missen.

  1. Webwinkels verdienen grof geld met alternatieve ‘anti-coronavaccins’: beschermstenen en aurasprays
    video

    Webwinkels verdienen grof geld met alternatie­ve ‘an­ti-coronavac­cins’: bescherm­ste­nen en aurasprays

    Alternatieve genezers en kwakzalvers zien hun omzetten momenteel stijgen door de verkoop van middelen die zouden beschermen tegen het coronavirus of helpen bij het herstellen van een Covid 19-besmetting. Dat concludeert Voxpop- en Ochtend Show to go-presentator Roel Maalderink (28) na telefonische gesprekken met meerdere aanbieders. Vooral brokjes van de steensoort shungiet en zogenoemde auraspray blijken niet aan te slepen. ,,Levensgevaarlijk die handel.”