Henk Krol.
Volledig scherm
Henk Krol. © ANP

Henk Krol gaat Eindhovense gemeenteraad in

EindhovenVoormalig fractieleider Henk Krol van 50PLUS in de Tweede Kamer gaat de Eindhovense gemeenteraad in voor het Ouderen Appèl. Hij en de partij hebben dat vanmiddag besloten nadat bekend werd dat Krol genoeg voorkeurstemmen heeft gehaald.

 1. Stijn (18) schrijft Jan Hoek: ‘Er is weinig rekening gehouden met onze generatie’
  PREMIUM
  Lezersbrieven

  Stijn (18) schrijft Jan Hoek: ‘Er is weinig rekening gehouden met onze generatie’

  Jan Hoek heeft heel wat losgemaakt met zijn ingezonden brief waarin hij jong Nederland oproept ‘een klein jaar’ wat minder te feesten om zo het coronavirus minder kans te geven. Aan de oproep van deze krant om Jan Hoek een antwoord te schrijven, is gretig gehoor gegeven. Natuurlijk krijgt zijn pleidooi instemmende reacties, maar soms klinkt daarin ook kritiek door op zijn verzoek.
 2. Tientallen arrestaties na onrust in Haagse Schilderswijk, ook rellen in Utrecht
  UPDATE

  Tientallen arresta­ties na onrust in Haagse Schilders­wijk, ook rellen in Utrecht

  Voor de derde nacht op rij is het onrustig geweest in de Haagse Schilderswijk. De politie had voor een deel van de wijk een noodbevel uitgevaardigd, maar niet iedereen hield zich daar gisteravond en vannacht aan. Tientallen jongeren werden opgepakt. Ook in de Utrechtse wijk Kanaleneiland was het onrustig. Daar hingen volgens de politie veel jongeren rond die vuurwerk afstaken en vernielingen aanrichtten.