Hennep groeit in een van de vier kweekruimten aan de Robijnstraat in Hengelo, een pand dat kort daarvoor werd gekocht door de Enschedese winnaars van de Staatsloterij.
Volledig scherm
PREMIUM
Hennep groeit in een van de vier kweekruimten aan de Robijnstraat in Hengelo, een pand dat kort daarvoor werd gekocht door de Enschedese winnaars van de Staatsloterij. © politie

Hennep in pand van Enschedese hoofdprijswinnaars Staatsloterij: ‘We hebben er niets mee te maken’

Maar liefst 15 miljoen euro. Dat won een stel uit Enschede bij de eindejaarstrekking 2019/2020 van de Staatsloterij. Nu zijn ze verdachte in een henneponderzoek. Ze zijn onthutst. „We hebben er niets mee te maken.”

22 reacties

 • JOHN MULDER

  1 maand geleden
  John Mulder Ging er geen lampje flikkeren dat de huurpenningen contant werden betaald?
 • H.T. S

  1 maand geleden
  @Groen: Alleen als de huurinkomsten niet meer dan ca 6.000 euro per jaar bedragen, anders moet je 70% van de huurinkomsten opgeven voor de inkomstenbelasting. HT Swier
 • Groen

  1 maand geleden
  @hts inkomsten uit huur zijn onbelast
 • Ad Hennen

  1 maand geleden
  @ p. Wortelboer je zal toch iets moeten met je geld, op de bank zetten betekend immers dat je geld verliest, aangezien je niet enkel geen rente krijgt, maar juist de bank moet betalen voor het vasthouden van je geld, terwijl de belastingdienst je aanslaat voor rente die je nooit gehad hebt. Een andere oplossing is om het aan de snelle beursjongens te geven, als je dievertrouwd ten minste. Het aankopen van panden om die te verhuren is een methode die zelfs door prinsen wordt gehanteerd.
 • arjan kok

  1 maand geleden
  Bult en Roos geven precies aan waar de schoen wringt .