Volledig scherm
Gouda - Brandende auto in de wijk Bloemendaal op Oosthoef. © AS Media

Het blijft onrustig in Gouda, opnieuw auto uitgebrand

In de Goudse wijk Bloemendaal is vannacht rond kwart over twaalf opnieuw een auto uitgebrand. Het is al de tweede autobrand deze week in de wijk.

De brand brak uit op de Oosthoef. De auto stond bij aankomst van de brandweer volledig in brand. De brandweer had de brand snel geblust. Maar van de auto is weinig meer over. Men gaat uit van brandstichting.

Wie iets gezien of gehoord heeft, wordt gevraagd te politie te bellen. Ook naar informatie over eerdere autobranden is de politie nog op zoek.

Buurtbewoners balen enorm van de autobranden. In totaal zijn deze maand al 13 auto’s in de brand gevlogen. De autobranden doen zich verspreid over de stad voor. Afgelopen weekeinde was het raak op de Veenenburg in de wijk Bloemendaal. En gisternacht op de Da Costakade in de wijk Korte Akkeren.

Lees ook: opnieuw auto's uitgebrand

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

  1. Onderzoek naar Zaanse juffrouw na klachten over 'stokslagen’

    Onderzoek naar Zaanse juffrouw na klachten over 'stokslagen’

    Een lerares van groep 3 van basisschool De Voorzaan in Zaandam is voorlopig op non-actief gezet na klachten van bezorgde ouders over lijfstraffen in de klas. Volgens de ouders worden kinderen gekleineerd en geslagen met een stok. Ook moesten ze hun lunch van de vloer opeten. De school neemt de klachten serieus en is een uitgebreid onderzoek begonnen, valt te lezen op de site. Een leerkracht reageert woest aan de telefoon en wenst niet met de media te praten.