Volledig scherm
Gouda - Brandende auto in de wijk Bloemendaal op Oosthoef. © AS Media

Het blijft onrustig in Gouda, opnieuw auto uitgebrand

In de Goudse wijk Bloemendaal is vannacht rond kwart over twaalf opnieuw een auto uitgebrand. Het is al de tweede autobrand deze week in de wijk.

De brand brak uit op de Oosthoef. De auto stond bij aankomst van de brandweer volledig in brand. De brandweer had de brand snel geblust. Maar van de auto is weinig meer over. Men gaat uit van brandstichting.

Wie iets gezien of gehoord heeft, wordt gevraagd te politie te bellen. Ook naar informatie over eerdere autobranden is de politie nog op zoek.

Buurtbewoners balen enorm van de autobranden. In totaal zijn deze maand al 13 auto’s in de brand gevlogen. De autobranden doen zich verspreid over de stad voor. Afgelopen weekeinde was het raak op de Veenenburg in de wijk Bloemendaal. En gisternacht op de Da Costakade in de wijk Korte Akkeren.

Lees ook: opnieuw auto's uitgebrand

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

 1. Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

  Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

  Het museum Auschwitz Memorial doet een dringende oproep aan Bol.com en Amazon om per direct te stoppen met de verkoop van ‘hatelijke, gruwelijke en antisemitische boeken’. Omstreden boeken van auteurs zoals oorlogsmisdadigers Heinrich Himmler en Julius Streicher worden verkocht in de webshop van de bedrijven. Bol.com heeft begrip voor de oproep en begrijpt het sentiment, maar laat weten de boeken niet uit de verkoop te halen.
 2. Geen regels voor kindvloggers: ‘Bij sommige ouders staan de eurotekens in de ogen’
  PREMIUM

  Geen regels voor kindvlog­gers: ‘Bij sommige ouders staan de eurotekens in de ogen’

  Ze testen cosmeticaproducten, spelen met speelgoed of maken slijm. Hun video’s worden miljoenen keren bekeken en adverteerders betalen grof geld. Geen wonder dat het aantal kindvloggers met een eigen YouTube-kanaal is geëxplodeerd. Hoewel de regels voor kinderarbeid streng zijn, lijken kindvloggers vrij spel te hebben. En dat is een probleem, vinden experts. ,,Een kind is geen verdienmodel.”