Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Het ergste is dat je nog amper iets over de aardbevingen in Groningen leest, omdat het zo gewoon is geworden

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

34 reacties

 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Zoals het plaatsen van dieselmotoren in schepen worden de motoren geplaats op TRILLINGVRIJ DEMPERS, het dempt niet alleen maar het geluid maar ook het opvangen van extreme trillingen en dit kan ook gebruik of geplaatst worden op de funderingen van de woningen in Groningen. In Japan toepast men dit al in aardbeving gevoelig steden/plaatsen.
 • Warnaar

  2 maanden geleden
  Het is te erg voor woorden wat de ondervraagde verantwoordelijke mensen. Met antwoorden komen waarbij een kind kan bedenken daar klopt niets van. En wat ze ook goed kunnen is vingerwijzing. Ik vind dit zo erg. Niemand neemt verantwoording, niemand steekt hand in eigen boezem. En niemand wil het geld waar de gedupeerde recht op hebben uit te betalen. Ik zou mij rotschamen en er niet van kunnen slapen. Maar de hoge heren vegen het van de schouder af en gaan doormet waar ze mee bezig zijn. Wegkijke
 • toos berg

  2 maanden geleden
  Dus Harry van Vlijmen, jij zou met liefde jouw roots, jouw vrienden, jouw huis opgeven zodat je buurman gas genoeg heeft.
 • J. Bijsterveld

  2 maanden geleden
  Euh Harry? Dat willen ze niet? In Groningen zitten al 26000 huihoudens meer dan 10 jaar te wachten op versterking van hun huis.? En nu parlemaintaire enguette waaruit blijkt dat Prutte heeft gezegd tegen Wiebus. Draai je de gaskraam dichr..Ga je eerst minder huizen versterken. Dat is gewoon crimineel. Wanneer gaat er ooit een criminele politicus de gevangenis in?
 • Dennis Dirk

  2 maanden geleden
  @harry, je hebt helemaal gelijk. Maak van Groningen een eigen staat dan kunnen ze zelf met de gasbaten alle problemen oplossen. Er zijn maar weinig die daar oog voor hebben. Kunnen we lekker door met leven en niet allemaal lekker kortzichtig zijn zoals jij.