Achter de schermen bij Dudok, waar wekelijks 3000 appeltaarten worden gebakken. In het midden bakker Daniël Barendrecht en Manuel Armand.
Volledig scherm
Achter de schermen bij Dudok, waar wekelijks 3000 appeltaarten worden gebakken. In het midden bakker Daniël Barendrecht en Manuel Armand. © QPhoto

Het geheim van Dudok: Appeltaart bak je met je handen

Als een appeltaart een verjaardagsfeestje krijgt, dan moet hij wel van heel goeden huize komen. De taart van Dudok is de gelukkige: 25 jaar nadat de eerste werd verkocht in Rotterdam, is hij een begrip en wordt hij verkocht op 150 plekken in het hele land. Op zoek naar het geheim van de bakker.

  1. Nieuwe gebarentolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Nieuwe gebaren­tolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Gebarentolk Irma Sluis (48) veroverde de harten van vele Nederlanders door vol overgave het woord ‘hamsteren’ te tolken, maar in haar afwezigheid maakt opvolgster Corline Koolhof ook indruk. Zij deed vanavond op enigszins hilarische wijze een ‘kip zonder kop’ na. ‘Is die kip zonder kop er nu bewust in geschreven om de huidige gebarentolk een Irmaatje te laten doen?’ luidde een van de vele tweets.