Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Het gevaarlijke en primitieve gedrag van covidhooligans is een nieuwe vorm van terrorisme

Özcan Akyol schrijft zes keer per week over wat hem bezighoudt. Linda Akkermans is met vakantie.

39 reacties

 • Charles Schlebaum

  2 jaar geleden
  "Het is een nieuwe vorm van terrorisme". En wat doet de politie hieraan? Niks, net als tegen de moderne 'georganiseerde' misdaad. Mocht de politie iemand aanhouden dan buitelen de advocaten vechtend over elkaar heen om die buit in handen te krijgen. En als het een advocaat lukt een crimineel vrij te krijgen dan wordt hij bevorderd tot 'topadvocaat' en dan wordt hij gekozen door de rijkste en smerigste criminelen.
 • Shirley De Boer

  2 jaar geleden
  Geweld moet altijd afgekeurd worden, maar de reacties hieronder vind ik schokkend en gevaarlijk. Als je bent voor het aantasten van lichamelijke integriteit,sta je wat mij betreft aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Kritisch denken kan en mag niet meer,mensen geloven klakkeloos voorgeschotelde media en noemen dat 'zelf nadenken en feiten'. Genoeg kritische medici. Anders te dikke mensen met BMI app/stappenteller rond lopen en verplicht naar de sportschool. Absurd.Shirley de Boer
 • M. v.d. Kaa

  2 jaar geleden
  Esther Kik, lees het artikel nog een keer, maar nu zonder vooringenomen te zijn. Hij doelt op mensen die hun mening kracht bijzetten door dreiging en geweld. Die denken dat het ok is om je te misdragen, online en in de echte wereld, om je punt te maken. Ik denk dat het moment is aangebroken dat je niet meer anoniem online zou moeten kunnen zijn. Zodat mensen meer gaan nadenken over wat ze zeggen.
 • Sandrine Girard

  2 jaar geleden
  Helemaal mee eens!
 • Teun Bruna

  2 jaar geleden
  Ik heb de indruk dat de sociale media een groter rol spelen bij dit alles. Mijn suggestie sta anoniem twitteren niet meer toe.