Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Het terrorisme is onder ons: tijd om het gevaar van extreemrechts onder ogen te zien

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

45 reacties

 • Rutten

  11 maanden geleden
  Beste Eus, Ik kan je heel goed volgen en ben het met je eens. Mijn uitleg is anders, ik zie het als een gelijkzijdige driehoek, orde,discipline en respect. Als een van die drie niet meer gelijkzijdig is, is het evenwicht weg en krijg je te maken met mensen die de weg kwijt raken.
 • Jimmy Mulder

  11 maanden geleden
  En de reacties zijn weer voorspelbaar. Iedereen weet het beter dan de experts. "ja maar links..." lieverd, pim fortuyn is al 20 jaar door, wanneer heeft links nou voor het laatst een aanslag gepleegd? Vergelijk dat met breivik, Christchurch, Charlottesville, die neo nazi's in Duitsland die 10 mensen hebben vermoord,etc etc. Kun je als rechtse vent wel je kop in het zand steken, maar je hoort daar toch echt bij.
 • Caroline .schwager

  11 maanden geleden
  Goed gezegt....ik ben het met je eens....het wordt steeds rechtser...en mensen worden steeds extremer...aangewakkerd door het rechtse politieke beleid....ze kunnen alleen nog maar roepen buitenlanders eruit...maar dat veel van die mensen hard werken hoor je niet...heb lang in de schoonmaak gewerkt...dan weet je pas wie de rot klussen opknapt...en de mensen die het hardste schreeuwt werken het minste...tja wie brengt hun aow,wia en uitkering bijelkaar
 • Mine-cher

  11 maanden geleden
  Beste Eus, net je laatste column gelezen. Kan daarop nog niet reageren. Vandaar hier. Well done. 😉. Mvg, Mieneke
 • Henk v Dorop

  11 maanden geleden
  Uiteindelijk is Pim Fortuyn geveld door een linkse kogel!!!