Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Het was een gênante toestand met die zingende Ferd Grapperhaus

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

8 reacties

 • Mulder

  1 jaar geleden
  En wederom laat onze regering zien wat zij van ons, het volk, denken. Een stel domme lieden die slikken wat zij voorkauwen. Geen enkel lid van de regering heeft ballen genoeg om toe tee geven dat de hele aanpak van corona een aanfluiting is. Zolang zij hun ministeriele salaris maar opstrijken.
 • Sandrine Girard

  1 jaar geleden
  Waarom wil die man popi jopi doen? Het is een bestuurder, geen clown! Deze man moet juist rechtschapenheid en gezag uitstralen. Nu verliest hij alle respect en geloofwaardigheid.
 • Marco S. Zelf

  1 jaar geleden
  Wat een aanfluiting is die Ferd Grappehaus toch. Dat is er eentje met een vlotte babbel maar weinig hersenen volgens mij. Dat zagen we al aan zijn misstap tijdens zijn bruiloft. Niet mans genoeg, stond te janken als een klein kind met zijn boete. Opvallend trouwens, dat hij er voor zorgde dat zo'n misstap ineens niet meer tot een strafblad zou leiden. Eigenbelang heet dat geloof ik? Snapt u? ;)
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Grapperhaus is al net zo ongeloofwaardig als onze minister van Defensie, dáár slaat de vijand óók niet van op de vlucht. 🤣
 • Cécile van Vlijmen

  1 jaar geleden
  Ik schaam me dood dat dit onze minister van justitie is. Hoe dom kan je zijn, wel hij is de domste van dit superdomme kabinet. Ik raad iedereen aan om op uitzending gemist nog te kijken naar de laatste uitzending van dit seizoen van Buitenhof. Terwijl de wereld naar de kloten gaat, doen de regering en de tweede kamer niets en denken alleen aan hun eigen persoon.