Volledig scherm
© Videostill

Hete zomerhits en hittegevolgen voor de natuur in De Ochtend Show to go

Op woensdag 24 juli zijn boswachter Jacques van der Neut en Qmusic-dj Wim van Helden te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Het is heet in Nederland en als we de berichten mogen geloven, wordt het de komende dagen alleen maar warmer. Boswachter van de Biesbosch, Jacques van der Neut, komt vertellen over de gevolgen van deze hitte voor onze flora en fauna.

Ook te gast is Qmusic-dj Wim van Helden. Met hem bespreken we de Top 500 van de Zomer. Deze lijst met de lekkerste zomerhits is van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli te horen op Qmusic.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Vakantieganger Ad (79) mag ‘coronahotel’ Tenerife tot 10 maart niet verlaten: ‘Veel afspraken afgezegd’

    Vakantie­gan­ger Ad (79) mag ‘coronaho­tel’ Tenerife tot 10 maart niet verlaten: ‘Veel afspraken afgezegd’

    De Nederlandse toeristen die in het hotel op Tenerife verblijven dat vanwege de uitbraak van het coronavirus in quarantaine is geplaatst, moeten daar verplicht tot 10 maart blijven. Dat laat een van hen, de 79-jarige Ad Elissen uit Breda, aan deze site weten. De 23 Nederlanders mogen na een medisch onderzoek wel hun kamer uit, maar mogen het terrein onder geen beding verlaten. ,,Het is gelukkig hier wel uit te houden, maar we waren natuurlijk liever al thuis geweest.”