Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

Hier hadden natuurlijk al duizend alarmbellen af moeten gaan, maar dat gebeurde niet

zij zegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

19 reacties

 • Nikos Smith

  1 maand geleden
  M.wit. veilig thuis is er niet voor lange trajecten. Daar is het wijkteam voor en dan beperkt tot een half jaar. Voor lange trajrcten zijn Atosa en Fier Friesland in de race. En Tromp. Het aantal meldingen bij veilig thuis is gedaald, omdat veilig thuis die doorzet naar de wijkteams. Net als werk van de kinderbescherming, gesprekken voor de toeslagenaffaire en jeugdzorg. Frensen, Adriaans en Ruiter uw analyse is helaas te symplistisch. Kom in de jeugdzorg werken en leer hoe complex die écht is.
 • P. tromp

  2 maanden geleden
  Niets is ergerlijker dan journalisten (Debby Gerritsen) & politici (Mark Rutte) die hun huiswerk niet doen voor ze iets beweren.Het CBS meld net dat het afgelopen half jaar het aantal meldingen huiselijk geweld & kindermishandeling bij VT 6% is gedaald. Rutte's geleuter over een 'schaduwpandemie van huiselijk geweld tegen vrouwen' is dus aantoonbaar onjuist & moet afleiden vh eigen beleidsfalen id COVID19-pandemie (geen IC-bedden/ventilatie op scholen etc) door genders tegen elkaar op te zetten.
 • Don Frenser

  2 maanden geleden
  Dat word al langer gezegd. En dan krijgen allerlei figuren die haat prediken wel bescherming, maar een onschuldig meisje als Humeyra kan geen aangifte doen omdat de agentjes te druk zijn. Met die figuren die het over zichzelf afroepen. Toen die motoragent dood werd gereden hadden ze overal tijd voor. Politie en justitie zijn 2 clubs die uitblinken in incompetentie.
 • Johanna Ruiter

  2 maanden geleden
  @Adriaans; u heeft helemaal gelijk, de meeste mishandelaars slaan uit onmacht omdat ze niet in staat zijn om hun gevoel te verwoorden. Dat is ook een zwakte. In de natuur wordt zwakte afgestraft. In de grote mensen wereld gaat het om respect voor elkaar en dat wordt echt niet afgedwongen door geweld.
 • Adriaans

  2 maanden geleden
  Een slaande partner is meestal diegene die niet verbaal sterk is. En meestal is de geslagen partner verbaal zo sterk, dat ie dat als reactie krijgt. Dat wordt meestal niet vermeld. Niet alles is met woorden op te lossen. Wet der natuur, de sterken winnen.