Milo (1) en Naomi (3) zetten samen met hun moeder Paulien Burggraaf, hun schoentje bij de voordeur, waar ze eventueel ook een brief van Sint kunnen verwachten.
Volledig scherm
Milo (1) en Naomi (3) zetten samen met hun moeder Paulien Burggraaf, hun schoentje bij de voordeur, waar ze eventueel ook een brief van Sint kunnen verwachten. © Marlies Wessels

Híer stuurt PostNL de brieven heen waar op staat: ‘voor de Sint’

Een envelop geadresseerd aan ‘Sinterklaas, Madrid’. Meer niet. Waar gaat die heen? Voor kinderen is er geen twijfel mogelijk: die gaat rechtstreeks naar de riante woning van Sinterklaas in Spanje. Maar voor PostNL, dat de brief in zijn sorteercentrum krijgt, is het lastiger. Gelukkig is er al twintig jaar een mooie oplossing. 

  1. Nederlander neemt voorschot op versoepelingen en negeert coronaregels
    PREMIUM
    video

    Nederlan­der neemt voorschot op versoepe­lin­gen en negeert coronare­gels

    Veel Nederlanders nemen alvast een voorschot op de door het kabinet aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen. Zo stijgt het aantal overtredingen van de mondkapjesplicht in het ov en in winkels en laat nog maar de helft van de Nederlanders zich testen bij klachten. Wie om zich heen kijkt op straat en in de winkels ziet dat de coronamaatregelen steeds minder streng worden gevolgd. Nemen we inderdaad al een voorschotje op het nieuwe, oude normaal?