Hiermee bezorg je mensen de schrik van hun leven bij Halloween

Halloween doet over anderhalve week weer zijn intrede. Deze Amerikaanse traditie zal ook in ons land goed gevierd worden met een feest hier en daar. Wil jij iedereen versteld doen staan met je outfit? Check hier de zeven suggesties. 

Clown

Vorig jaar werd de wereld opgeschrikt door de Killer Clowns. Mensen werden achterna gezeten en de stuipen op het lijf gejaagd door horrorclowns. Dit jaar zijn ze ook alweer gesignaleerd na het uitbrengen van de film 'IT'. Wil jij tijdens jouw halloweenfeestje je vrienden ook de stuipen op het lijf jagen? Ga eens verkleed als clown.

Zombie

Dit is een zeer populaire optie. Televisieseries als 'The Walking Death' hebben hier ook duidelijk aan bijgedragen. Op menig halloweenfeest is er wel een aantal zombies te vinden. Vind je dit toch nog niet origineel genoeg? Gebruik je creativiteit en wat schmink. 

Mexicaans skelet

Wellicht nog minder populair: Het Mexicaans skelet. Maar doordat deze halloweenoutfit nog wat on-populair is ben jij straks degene met de meest originele outfit op het feest.

Heks

Deze outfit is meer voor vrouwen. En is razend populair op halloweenparty's. Dat maakt het juist gevaarlijk om voor deze te kiezen. Maar dit valt simpel op te lossen. Ga eens als een wat uitdagender heksje.

Spook

Het spook is misschien wel het meest on-originele kostuum op een halloweenparty. Toch zien we het spook elk feestje wel weer terugkomen. Maar je kostuum is zo origineel als je het zelf maakt.

Jason Voorhees

Jason Voorhees bekend van de filmserie 'Friday the 13th'. De maskers zijn soms niet aan te slepen door feestwinkels tijdens Halloween. De outfit is razend populair en vaak is er wel een Jason te vinden op een halloweenparty.

Suicide Squad

In 2016 bracht Warner Bros de volgende zeer succesvolle film uit: 'Suicide Squad'. Na het uitbrengen van de film werden de personages uit de film populaire Halloween-pakjes en dat zijn ze overigens nog steeds. Tip: Ga als koppel eens verkleed als Joker en Harley Quinn.

Volledig scherm
Zo kun je je ook verkleden, zoals bij de Walibi Fright Night. © anp