Hijskraan met de grootste vlag van Nederland neergestort: ‘Dit is heel jammer’

VIDEODe arm van de hijskraan met daaraan de grootste vlag van Nederland is vanmiddag rond 16.00 uur afgebroken. De hijskraan met de immense vlag stond geparkeerd op het evenemententerrein aan de Marknesserweg in Emmeloord. 

3 reacties

 • van Bergen

  1 jaar geleden
  De giek van een kraan kan wel knikken, maar niet omhoog! Niet onder belasting, in elk geval. Dat is dus pas gebeurt nadat deze de grond raakte. De kraan is verder gemaakt als vakwerkkraan met herhaling van driehoeken in de bouwwijze, dat is dus de sterkste construktie bij het minste gewicht die de mens bouwen kan. Kan alleen maar een gebroken tuikabel van deze torenkraan zijn geweest . .
 • Redacteur AD

  1 jaar geleden
  Er komen veel anonieme reacties binnen die inhoudelijk sterk zijn. Hieronder lees je hoe je je naam toevoegt aan je profiel: Stap 1: Ga naar http://ad.nl, Stap 2: Ga naar het account-icoon rechtsboven in het scherm, Stap 3: Druk op ‘Je profiel bekijken’, Stap 4: Onder ‘Login gegevens’ vind je 'Persoonlijke gegevens’, druk hier op ‘Naam’, Stap 5: Vul je voor- en achternaam in, Stap 6: Druk op ‘Opslaan'.
 • Evert Kleine

  1 jaar geleden
  Waarom geen vlag van nylon gemaakt is 10 keer zo sterk en 10 keer lichter.maar wel veel duurder!Gebruikte wij vroeger aan boord in de tankvaart.Van deze leverancier ze gingen veel langer mee.