Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Hoe ging dit mis? ‘Jongens gaan echt de straat niet op om lekker even te rellen om het rellen’

VIDEODe ene jongere zit thuis te gamen, terwijl de andere de straat op gaat om rotzooi te schoppen. Hoe kan dat?

101 reacties

 • Geert kolks

  2 jaar geleden
  De enige manier om van heel veel rellen af te komen is een tijd lang een verbod op social media en zwaar straffen. Je zou ook bijna zeggen er moeten werkkampen komen, maar dat had Lubbers al eens voorgesteld maar daar is niets van gekomen.
 • Hendrik Jansen

  2 jaar geleden
  Sommigen gaan wel de straat op om te rellen en de kick van her rellen Aanpakken die lui
 • Cisca Van der Goot

  2 jaar geleden
  Waar gaat dit mis? Daar is maar één juist antwoord op.. Jeugdzorg punt Ouders die hun kinderen niet in de hand hebben krijgen hulp wat niets voorstelt. Zolang het akkoord is als ouders zelf op eigen opvoeding een OTS hebben opgelegd gekregen, maar nog werkzaam mogen zijn in de Jeugdzorg dan is je afvragen “Waardoor komt dit nu?” Een onzinnige vraag. Ps als je de Gemeente inlicht over deze ouders dat ze zelf een OTS hebben is “niet belangrijk” het antwoord. CvdGoot
 • piet vermeer

  2 jaar geleden
  Blijkbaar worden relschoppers niet hard aangepakt anders zou het wel ophouden. Vele interesseert het niet of hebben geen benul dat ze een strafblad oplopen . Het gaat veel jongeren vooral om lekker veel gevaarlijk vuurwerk af te kunnen steken en te slopen vooral van een ander. Stoer je hoodie mutsje over je kop te trekken lafbekken. Aaanpak van oproepers extra pakken. Maar grappenhaus moet niet kletsen dat ze de schades gaan verhalen tot elke cent want dat kan helemaal niet juridisch.
 • Wim Schreiber

  2 jaar geleden
  Dit is toch niet waar mensen wat Jelle Jolles beweert. Ze bellen elkaar op, dagen elkaar uit op sociale media en gaan dan de stad in om rotzooi te trappen. Dat is toch al zo vaak bewezen. Waarom de elende die deze lellendelingen veroorzaken altijd maar weer vergoelijken?