Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Hoekstra probeert straffeloos weg te komen met zijn investering door naïviteit te veinzen

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

42 reacties

 • Struijk

  7 maanden geleden
  Mijn bescheiden mening is, dat Hoekstra, na het bekend worden van dit debacle, het boetekleed had moeten aantrekken en zijn ontslag had moeten indienen. Als een Minister van Financiën deze belastingconstructies niet begrijpt hoort hij niet thuis in het kabinet. Ik herinner me ook nog dat aan het begin van de coronacrisis vrolijk een rondje ging schaatsen in Heerenveen, terwijl dat het gepeupel niet toegestaan werd.
 • Leon Dijkstra

  8 maanden geleden
  Hoekstra heeft niets verkeerds gedaan. En wie met de vinger wijst moet eens heel goed bij zichzelf nagaan of er niet ook ergens iets op jezelf aan te merken zou zijn. Ooit een pen van het werk mee naar huis genomen? Geprint op de copier van het werk? Moet ik doorgaan? Maar toe maar, ook hij weg zodat er niemand meer overblijft om minister te worden. Zo'n feest is dat baantje niet he.
 • J. Breuer

  8 maanden geleden
  Weer een bewijs van dubbelzinnigheid (netjes uitgedrukt )van dit kabinet en 2de kamer. Een persoon (partij)houd 2 andere andere partijen in haar volledige greep. Niet met mijn mening akkoord dan nieuwe verkiezingen en dan weten partijen dat zij afgestraft worden voor hun beleid( ??? ) En de langst zittende premier gaat dan ook aan iemand voorbij. Daarom gewoon verder net het oude beleid. En de Nederlander bloed en mag betalen dank zij deze macht van een iemand.
 • Job Mauritz

  8 maanden geleden
  Sorry maar ik ben Hoekstra-fan
 • D.P. Schreuders

  8 maanden geleden
  Dit alles maakt hem voor de NEDERLANDSE samenleving niet meer geloofbaar en dat voor een CDA er die zelf zo fout is al het maar kan zijn , hoe wil je dan nog overtuigend zijn naar de bevolking toe.