Columnist Linda Akkermans
Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Linda Akkermans © Joost Hoving

Hoezo ga je als jonge gast, eindelijk van de jeugdpuisten af, op de versiertoer met een ballon aan je mond?

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

28 reacties

 • Christa Tache

  1 maand geleden
  Jammer dat door verkeerd en belachelijk gebruik weer iets verboden moet worden. Een lachgas ballon kan op zich weinig kwaad maar 40 op een avond is belachelijk en rijden ermee al helemaal. Best wel eens een ballonnetje genomen maar niet de hoeveelheden die de jeugd neemt en zeker niet als we gingen auto rijden. Maar net als met stunten met vuurwerk moeten de goede weer onder de kwade lijden en moet er daardoor weer verbod komen. Drank verbieden we ook niet vanwege het misbruik dat wel gebeurd.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind dar er met de jeugd niet veel mis is,tenminste niet met de meesten die gewoon studeren cq hard werken,je hebt er groepjes slechteriken bijzitten net als bij volwassenen en oude lieden,hou eens op met die negativiteit en besef datvals we zoveel aan te merken hebben aan jongeren dat toch echt aan ons,de opvoeders licht en niet uit de lucht is komen vallen
 • M. Kok

  1 maand geleden
  Toen ik jaren geleden een gesprek had met een oude man. Mbt de jeugd. Kreeg ik te horen.U weet zeker niet hoe duur alles is . Keek hem aan. En zei toen. Ligt eraan waar de prioriteit ligt. Mevrouw zei die. Ik vind u erg zwak in dit debat. Ach meneer. Ik ga niet eens het debat aan. Want het lijkt ervoor mij op. Dat u er moeite mee heeft. Dat ik een andere mening heb. Fijne middag verder !
 • M. Kok

  1 maand geleden
  @ Elly Verrips Vreselijk toch. @ Paul van Dijk. Goeie vraag. Heb daar wel wat gedachtes over. Maar groepsdruk is eigenlijk niet leeftijd gebonden. 😀
 • Elly Verrips

  1 maand geleden
  Paul van Dijk. De ouders zijn veel te druk met werken want ze hebben het liefst 2 auto's en als het kan 2x per jaar op vakantie. Goed opvoeden kost inderdaad veel tijd en moeite dus wordt dat maar naar achteren geschoven.
 1. Lachgas afgelopen jaren gevonden bij 1800 ongelukken: ‘Zorgwekkend hoog aantal’
  Play
  VIDEO

  Lachgas afgelopen jaren gevonden bij 1800 ongelukken: ‘Zorgwek­kend hoog aantal’

  Er zijn de laatste jaren tientallen doden en gewonden gevallen bij verkeersongelukken waarbij lachgas in het spel was. Dat blijkt uit een inventarisatie van de politie op verzoek van de NOS. Bij 63 dodelijke ongevallen en bij 362 ongevallen met (ernstig) letsel werd lachgasgebruik geconstateerd. Demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie) noemt het hoge aantal verkeersongelukken veroorzaakt door lachgas ‘schokkend’ en ‘zorgwekkend’.