Hond Tommy mishandeld en gemarteld door agenten? Politie start intern onderzoek

videoHeeft een arrestatieteam van de politie in Duiven een hond mishandeld en gemarteld? Er loopt een intern onderzoek naar de kwestie, bevestigt een politiewoordvoerder.   

 1. LIVE | Honderden betogers bij mars tegen coronapas, minder coronapatiënten in ziekenhuizen

  LIVE | Honderden betogers bij mars tegen coronapas, minder coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen

  Vanaf vandaag wordt de anderhalvemeterregel losgelaten, maar moet iedereen wel een coronatoegangsbewijs bij zich hebben om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld een horecazaak, bioscoop, theater, concert of sportevenement. De nieuwe maatregel kent zowel voor- als tegenstanders. Die laatsten demonstreren vandaag in Den Haag. Ook sommige horecaondernemers zijn niet van plan de coronapas te controleren. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog. Berichten van de afgelopen dagen vind je hier.
 2. Kleinzoon (12) wil vaccin om doodzieke oma te bezoeken, wint van vader in rechtbank
  rechtszaak

  Kleinzoon (12) wil vaccin om doodzieke oma te bezoeken, wint van vader in rechtbank

  Een 12-jarige jongen uit Groningen mag van de rechter een coronavaccin krijgen, tegen de wil van zijn vader. De middelbare scholier wil zich graag laten vaccineren tegen het virus zodat hij veilig zijn oma kan bezoeken, die vanwege uitgezaaide longkanker op sterven ligt. Zijn vader wil daar niets van weten, omdat hij vreest voor de bijwerkingen van de prik op de lange termijn. De rechter heeft de jongen alsnog toestemming gegeven.