Bejaarde vrouw achter de rollator.
Volledig scherm
PREMIUM
Bejaarde vrouw achter de rollator. © ROBIN UTRECHT

Hoogbejaarde Annie (96) kan niet naar Almelo voor vaccin: ‘Hoe kom ik daar in hemelsnaam?’

Zelfstandig wonende bejaarden van 80 jaar en ouder worden deze weken massaal gevaccineerd. Ouderen uit Twente moeten daarvoor naar Almelo. Maar er is een groep die wel graag wil, maar geen mogelijkheid ziet om daar te komen. „Was ik maar gevaccineerd, dan kon ik weer bridgen.”

26 reacties

 • hanneke

  2 weken geleden
  Ik lees vol verbazing hieronder dat J.van Beek uit Dordrecht naar Spijkenisse moet voor een prik. Ik ken iemand wiens moeder vanuit Kaatsheuvel naar Dordrecht moet. Hoe is dat in godsnaam mogelijk ?
 • Maria Elisabeth ten Berge

  2 weken geleden
  In IJsselstein biedt ouderenorganisatie Pulse fantastische service.. Ze brengen oude mensen voor slechts € 5 naar de priklocatie in Houten, wachten daar tot je klaar bent en brengen je vervolgens weer thuis. Petje af voor Pulse!
 • Verkaik

  2 weken geleden
  Bij mijn schoonmoeder is t niet anders, zij woont in Capelle aan den Ijssel en zij moet de eerste prik op zondagmiddag en de 2e prik op maandagavond naar het Haags Kwartier. Ik vind het niet normaal dat er zo met de ouderen gesolt word. Het is gewoon schandalig. Het moet echt anders.
 • de Gans - Lanser

  2 weken geleden
  Er is een mogelijkheid om het Rode Kruis te bellen wordt ook bij de afspraken lijn verteld.Ik zelf ben 82 jaar en heeft het aan mijn zoon (enige) gevraagd en dat is ook buiten de stad neem die prik hoe dan ook. Ria
 • van Beek

  2 weken geleden
  J.van Beek. Wat ik om mij heen hoor en lees is het overal hetzelfde. Hier vanuit Dordrecht bijvoorbeeld, moeten mensen van 80+ ook naar Spijkenisse etc. Het blijft een chaotisch geheel zoals het vaccineren in Nederland uitgevoerd wordt. Zijn ze eindelijk aan de beurt moeten ze maar zien hoe ze 40 km. of verder op er moeten komen voor de prik. Nederland op zijn smalst helaas..
 1. Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'
  Play

  Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'

 2. Sjoerd Sjoerdsma (D66): 'De hele oorlog tegen drugs slaat nergens op'
  Play

  Sjoerd Sjoerdsma (D66): 'De hele oorlog tegen drugs slaat nergens op'